top of page
muis op boek.jpg

Een boek is een vriend

en een metgezel op de reis naar bewustwording,

die vermogens kan openbaren door beperkingen in beeld te brengen,

omdat hij geeft en niet neemt.

 

Uitgebracht door Terra Nova 

De zoektocht naar een visioen

De zoektocht naar een visioen.jpg
De zoektocht naar een visioen.jpg
de zoektocht naar een visioen

De natuur spreekt en maakt gebruik van de stem van mijn hart, waardoor ik in staat ben om de overleveringen van eeuwenoude wijsheid aan het papier toe te vertrouwen.

De zoektocht naar een visioen is een reis naar huis. Om mens te kunnen worden moest de ziel afstand nemen van haar eigen wereld, om zich te kunnen verdiepen in de protocollen die op aarde worden gehanteerd. Door je te laten meevoeren, maakt deze reis je bewust, dat de menselijke realiteit niet de werkelijkheid schetst, maar dat jij het visioen bent waarnaar je op zoek bent. Deze bewustwording schenkt je het vertrouwen om als een buitenbeentje te leven en je los te maken van elke verwachting die je aan banden legt. De zoektocht zal veranderen in een ontdekkingsreis, waar het doel in dienst staat van de gelukzalige momenten die als een zegening zijn voorbestemd.

Het leven vraagt je niet om er op eigen houtje vorm aan te geven en door fysieke inspanning te bereiken wat je je ten doel hebt gesteld. Zij – het leven – vraagt je om haar als geschenk te ontvangen, waardoor je de vele vormen van haar liefde leert herkennen en je in staat bent om je eigen weg te bewandelen. Door ondervinding ga je beseffen, dat het contact met je ziel op geen enkel moment was verbroken, waardoor je verbinding met de lichtwereld zich kan herstellen en jij kunt zijn wat je bent. Het zijn je verlangens, die door de kaders van het gestructureerde denken niet de kans krijgen om te onthullen wat is voorbestemd. Door anders te leren denken creëer je een werkelijkheid, die het leven niet beoordeeld op de haalbaarheid van mogelijkheden, maar die ontvankelijk is voor de magie van synchroniciteit. Synchroniciteit zijn de momenten waar het verleden zijn geheimen prijsgeeft en de toekomst je de vrijheid schenkt om de wijsheid van jezelf vorm te geven.

Dit boek is verkrijgbaar bij Terra Nova

De kostprijs is 25 euro 

In onderstaande link een boekreview van 'De zoektocht naar een visioen'.

 

https://www.bloom.be/nieuws/spiritualiteit/boekreview-de-zoektocht-naar-een-visioen-daniel-van-den-hurk

bgImage

Het is niet de tekst,
maar de energie van het verhaal

die de ervaring betekenis geeft.

bottom of page