top of page
bgImage


Individuele Behandelingen


een reis naar binnen

De helende kracht van de Adem 


Thuiskomen in je lichaam 

Ademhalen is van levensbelang. Als je zou stoppen met ademhalen zou je lichaam geen zuurstof meer binnenkrijgen, met alle gevolgen van dien. 

Maar, ademhalen betekent zoveel meer dan enkel je lichaam voorzien van zuurstof. 

Bewust leven is bewust ademen. 

Dit betekent, dat ademhalen niet alleen essentieel is om te leven, maar ook verbonden is met wie je bent en hoe je in het leven staat, kortom met je levenskracht, waarde en eigenwaarde. Door de steeds hogere druk van de maatschappelijke normen wordt het steeds moeilijker om aan alle eisen te voldoen waardoor er steeds meer afstand komt tussen hoofd, hart en lichaam. Men vergeet bewust te ademen en in het hier en nu te blijven en aandacht te hebben voor je eigen noden, je lichaam en je lichaamsbewustzijn.  Dit maakt dat je als mens vooral leeft vanuit het hoofd. Aandacht geven aan je fysieke, mentale en energetische lichaam zorgen er niet alleen voor dat je je beter gaat voelen in je eigen vel maar leert je ook om bewust grenzen te trekken. Op emotioneel gebied betekent dit dat je emoties beter kunt laten afvloeien waardoor er opnieuw rust ontstaat in je hoofd en in je lichaam.  

Van hoofd naar hart betekent dan ook dat je aandacht mag gaan geven aan je eigen gevoelsaspecten. Via ademhaling en ademhalingstechnieken kan ik je leren hoe je in tijden van stress het hoofd koel kunt houden waardoor jij de juiste beslissingen kunt nemen voor wat goed is voor jezelf. 

In deze sessies gaan we op zoek naar jouw adem en de kracht die jij bezit als je helemaal kunt thuiskomt in je lichaam. Daar jij uniek bent, gaan we samen op zoek naar jouw adem en het ritme van jouw ademhaling, wat maakt dat iedere sessie uniek is net zoals jij bent. 

Je zielen-pad 


De weg van de tovenaar

Er is maar één wereld waar de Zon altijd kan schijnen,

de Maan je de kracht geeft om te zijn wie je bent,

het Vuur je de warmte geeft om te leven,

je kunt surfen op de zeeën der verandering

en je kunt doen waarvoor je bent gekomen.


Er is maar één persoon die je kan leiden op jouw Levenspad,

die je inzicht kan geven in jezelf,

die de passie van beleven van jouw bestemming,

die de wijsheid bezit van jouw essentie

en die kan verwezenlijken wat is bedoeld.

je levensboom

Jij bent het visioen, het godsgeschenk, in de verschijning van jouw aanwezigheid op Aarde. In de volksmond wordt een geboorte als zodanig benoemd, echter vervaagt het licht van dat geschenk door het intellect van de huidige wereld. Door de illusie van denkpatronen verdwijnt de waarde van die eigenliefde en wordt je gedwongen om afstand te nemen van het geloof in jezelf.

 

In deze huidige wereld, waar iedereen een eigen mening heeft en deze als waarheid verkondigt, is de kans groot dat je het Noorden bent kwijtgeraakt. Door de strijd om individualiteit is het respect voor authenticiteit verdwenen en zijn we in wezen allemaal op zoek naar datgene, waartegen we strijd voeren. Strijd is het handelsmerk, waar de sterkste het recht aan ontleent om zijn waarden als middel te gebruiken om te zegevieren. De illusie van deze strijd zijn de verliezers, die denken eer te bewijzen aan hun waarheid.

 

De chaos van deze buitenwereld is slechts een reflectie van je binnenwereld. Nu ervaar je de chaos binnen in jezelf, zoals de natuur die is ontregeld door de inmenging van de verstandelijke vermogens van het menselijke ras. Om orde op zaken te stellen dien je naar binnen te keren, zodat je zicht krijgt op jouw persoonlijke natuur en je het geloof in jezelf kunt gaan herstellen.

 

Terra nova hecht grote waarde aan de authenticiteit van jouw ziel en aan de unieke vermogens die daarmee zijn verbonden. Jij bent voorbestemd om als een fonkelende ster te stralen in de donkere nacht, die als illusie de meerderheid in een onbewuste slaap ondergedompeld houdt.

Wij begeleiden je naar binnen, door je afsplitsing met de natuurlijke wereld op te heffen waardoor je weer gaat vertrouwen op jezelf. De leiding die je zoekt leeft binnen in jouw eigen wereld. Deze kracht heeft je geïnspireerd om op reis te gaan en het onbekende in beeld te brengen. je Levensweb staat beschreven in de essentie van je ziel, die je richting zal geven doorheen de illusie van vaststaande waarden. Niets is wat het lijkt en niets is minder waar, dan dat jij bent gekomen om vernieuwing te brengen. Volg je Hart, want zij is de kracht die je innerlijke vrede schenkt en je begeleidt naar geluk en overvloed.

Informatie over een individuele sessie is mogelijk via het contactformulier.

bgImage

Om te kunnen vliegen dien je wat vaststaat los te laten,

zodat je kunt ervaren dat beweging je vreugde schenkt. 

bottom of page