top of page
bgImage

Meditaties en Trance-reizen

Transcendente Meditaties  


image_edited.jpg

 

De (her)ontdekking van het licht 

Als mens ben je een spiritueel wezen, een ziel in een lichaam.

Toen je geboren werd ontstond er een afscheiding, waardoor je je ware afkomst niet meer kunt herinneren. Deze afscheiding werd veroorzaakt doordat de ziel incarneerde in een menselijk lichaam zodat hij nieuwe ervaringen kon op doen. De tijd is gekomen dat je je opnieuw 'herinnert' wie je bent van oorsprong. Afscheiding is de illusie van de Geest die zijn verbinding met de ware essentie niet meer kent. We dragen allemaal een stukje van de lichtwereld binnenin onszelf wat we ziel noemen. De ziel staat steeds in contact met deze bron, via het onbewuste, via dromen en visioenen, alleen, ben je als mens vergeten te luisteren naar wat de lichtwereld je wilt duidelijk maken. De herontdekking van de lichtkracht binnenin jezelf, als universeel wezen zorgt ervoor dat jouw verbinding met de All-kracht herstelt wordt. Hierdoor ontdek je dat je een wezen bent met mogelijkheden en krachten die je vergeten bent. We dragen allemaal de herinnering van ons verleden in onze ziel en in ons lichaam, waardoor verleden en heden onze toekomst kunnen bepalen en ons pad inzichtelijk kunnen maken. Iedere ziel komt met een missie naar de aarde, zelfs als je niet weet wat je zielendoel is. Door ontvankelijk te worden voor begeleiding van deze All-kracht, ga je je openstellen voor begeleiding vanuit de spiritwereld, die je maar al te graag wil helpen om je zielendoelen te verwezenlijken. 

De taal van het licht heeft een veel hogere frequentie dan je als mens gewoon bent en is enkel voelbaar en waarneembaar in een trancetoestand. Ik begeleid je via de ademhaling naar deze toestand van Zijn. 

 

Deze transmissies zijn bedoeld om je eigen lichtkracht met je gidsen, met jezelf en met de Bron te herstellen en gaan steeds over een ander thema, zodat je steeds dichter bij jezelf kunt komen en je los kunt maken van patronen en dogma's die je kunnen beperken in je leven. Tijdens deze trancereizen laat ik mijn gidsen praten via mij en laat ik me leiden door hun wijsheid. Na iedere sessie is er mogelijkheid tot uitwisseling, maar is niet noodzakelijk. 

Met respect voor ieder individu, wordt de privacy gegarandeerd en worden er enkel ervaringen uitgewisseld zonder oordeel en veroordeling. 

Inschrijven is nodig, daar de plaatsen beperkt zijn om een veilige ruimte te creëren waarin je je volledig kunt overgeven. 

 

Trance-reizen

 

verbeelding is een reis voorbij het bekende

Een reis naar de wereld van verbeelding

Het leven is de kracht van liefde, die er alles aan doet om je te herinneren aan het licht dat jij belichaamt.

In wezen is het leven een vakantie met een onbekende bestemming, die de avonturier aanspreekt om op ontdekkingsreis te gaan. Je kunt plannen maken en een route uitstippelen, maar als opwinding je ten deel valt zal het onbekende je inspireren. Dit is de vrijheid waar we naar verlangen, terwijl die voor onze neus ligt te wachten om ontdekt te worden. Dit wil zeggen dat bewustwording de essentie vormt om te kunnen veranderen. Opwinding is een gevoel van welbehagen waar zorgen geen rol van betekenis spelen en dus niet van invloed zijn op het leven. Dit vakantiegevoel is het begin van een nieuw leven. Het is niet de vakantie zelf, maar de beleving van wat komen gaat die ons uitnodigt om op reis te gaan. Door deze gevoelens ter harte te nemen zijn we opgewassen tegen teleurstellingen en verliezen we het waarachtige doel niet uit het oog. Dit is de manier waarop het leven jou als uniek wezen door het dal van schaduwen leidt, door je in de gelegenheid te stellen om op eigen kracht het licht van je ziel te bereiken.

De natuur spreekt onophoudelijk tegen je om je als haar pasgeborene te begeleiden tijdens je aardwandeling en om je richting te geven in het web van intellectuele verwarring. De energie van deze hogere kracht geeft vanuit de natuurlijke wereld vorm aan de hindernissen waar je je niet bewust van bent. De energie van deze wereld is niet gebonden aan tijd en ruimte, waardoor het leven weet wat jou bezield en je schenkt wat nodig is. Voordat je vormgeeft aan wat je bezield is het belangrijk, dat de angst voor herhaling plaats maakt voor de opwinding die je te wachten staat.

Van de natuurlijke wereld zijn het de dieren die zeer nauw verwant zijn aan ons en daardoor een ontwapenende werking hebben op persoonlijke bewustwording.

Deze trancereis is bedoeld om de hulp van het kind aan te roepen en mee te gaan in de wereld van haar verbeelding. Dit is de kracht van opwinding, die in staat is om deel te nemen aan elke reis die haar opwachting maakt. Door uiting aan liefde te geven ben je in staat om liefde te ontvangen en zal elke vrees vervagen in het licht van jouw essentie.

Een meditatie of trancereis zijn op aanvraag mogelijk.

 

Zodra deze worden gepland zullen ze op de site worden vermeld. 

bgImage

Vrijheid kent de waarde van een oordeel

Waardoor eigenwaarde elke veroordeling kan wegnemen

bottom of page