top of page
image.jpg

Seances

Als mens ben je altijd verbonden met de spiritwereld, de lichtwereld en jouw gidsen, ook al ben je je hier niet van bewust. De spiritwereld wil maar al te graag dat jij je bewust wordt van hun aanwezigheid en dat je hun altijd om hulp kunt vragen. Aan de hand van deze bloemenseances, psychometrieavonden en mediumavonden willen wij jullie graag meenemen op reis doorheen de ongeziene wereld van het licht om vorm te geven aan het niet tastbare.

 

Tijd en ruimte bestaan niet aan Genezijde en daarom is het voor hen gemakkelijk om contact te maken. Iedere boodschap die ze geven is een boodschap die jou helpt om de verbinding met jezelf te versterken. Jouw geliefden willen maar al te graag laten weten dat ze hun rust hebben gevonden en ze willen je bijstaan en ondersteunen op je levenspad. De boodschappen zijn steeds hartverwarmend, aanmoedigend en zonder oordeel.

De sluier tussen de aardse wereld en Genezijde is dun, en ook al zie je ze niet meer en ben je geen medium, toch zijn er mogelijkheden om met hen contact te maken en hun boodschappen te ontvangen.

Hiermee willen wij jullie helpen. 
Als medium (Sandra) en als dierenfluisteraar (Daniël) geven we op aanvraag workshops om te leren in verbinding te komen met de ongeziene wereld, door je in contact te brengen met je eigen zintuigelijke en buitenzintuigelijke waarneming.

De mogelijkheid bestaat ook dat wij naar je toekomen, zodra je een aantal mensen hebt die is geïnteresseerd. De minimale bezetting van een bijeenkomst is 4 mensen met een ontvankelijk hart. 

 

Zodra een seance wordt gepand zal deze op de site worden aangegeven.

 

 Voor deelname kun je gebruik maken van het contactformulier.

image.jpg
bottom of page