top of page
bgImage


Medium ​en Trancemedium

Het begrip Medium betekent letterlijk: kanaal en middel tot. Een medium is een verbinding tussen de onzichtbare en zichtbare wereld en een kanaal tussen de spiritwereld en de aarde. Er bestaan vele vormen van mediumschap, waarvan een transmedium de meest intieme relatie heeft met de lichtwereld. Een medium blijft zich bewust van zichzelf, terwijl een trancemedium zich volledig overgeeft aan de spiritwereld en zich achteraf niet bewust is van wat er is gebeurd.

Van nature ben je een spiritueel wezen, dat in staat is om hemel en aarde in elke situatie met elkaar te verbinden. Dit wil zeggen dat je van nature gelooft in de magie van het leven, de ondoorgrondelijke beweging die energie als vorm manifesteert. 

Door de afscheiding met de lichtwereld lijkt het aardse leven donker, maar niets is minder waar. De essentie van je ziel is het levend licht dat door niets of niemand gedoofd kan worden. Als mens is het verstand de beperkende factor, om het licht van je ziel te kunnen herinneren. Een medium is in staat je bij die herinneringen te brengen.

Een medium is een verbinding, een kanaal tussen hemel en aarde, waardoor elke boodschap jou kan bereiken. Via een medium kunnen spirits laten weten dat ze er voor je zijn en ze je een boodschap kunnen geven.

Een trancemedium is een medium, maar met dit verschil dat dit medium haar lichaam voor een spirit beschikbaar stelt om te kunnen spreken. Een spirit spreekt dus via het trancemedium rechtstreeks tot jou om je een boodschap te geven.

De lichtwereld is heel mijn leven de basis van mijn bestaan geweest, van waaruit ik mijn leven vorm gaf. Vanuit deze liefde heb ik een vertrouwen, dat elke vorm van angst de duisternis overstijgt, waardoor ik als medium en trancemedium kan werken. Door mijn intieme verbinding met de lichtwereld ben ik in staat om voorbij mijn bewustzijn te reizen en me in dienst te stellen voor hun boodschappen. Onbevangen sta ik als medium en trancemedium in verbinding met de gidsen, de leraren en de meesters van de spirituele wereld om hun het woord te geven. Zo kunnen ze antwoord geven op doelgerichte of levensvragen die werkelijk van belang zijn.

Als trancemedium laat ik mijn gidsen spreken.  Elke spirit, of het nu een gids of een lichtmeester is, heeft een specifieke taak in de spritwereld en heeft je een boodschap te brengen die uniek is voor jou. Vanuit mijn essentie stel ik me open en kan ik me na een ontmoeting niet meer herinneren wie er is geweest en wat er is gezegd.  Als transmedium ben ik kanaal voor iedere boodschap die de lichtwereld voor jou heeft, immers, zij weten beter dan wie dan ook wat jij nodig hebt.

Elke individuele behandeling van ongeveer anderhalf uur bedraagt 70 euro

bgImage

Jij bent de belofte van de toekomst,

dus laat je zien,

want jij bent uniek en ongeëvenaard.

bottom of page