top of page
  • Writer's pictureTerra Nova

Verlangens

Op aarde heb je een lichaam gekregen om het leven te kunnen ervaren. Het lichaamsbewustzijn is dus net zo belangrijk als de verbeeldingskracht die je inspireert om te doen wat goed is en bij je past. Door je lichaam als een tempel van je ziel te beschouwen krijgen gevoelens de ruimte om er te mogen zijn en kunnen deze boodschappers je leiding geven. Het bewustzijn van je lichaam ligt opgeslagen in de cellen en overstijgen wonderlijk genoeg elke ruimte in tijd. Het lichaam is dus meer als alleen een voertuig voor de ziel, omdat deze unieke verschijning de vorm heeft aangenomen van die ziel. Dit wil zeggen dat het lichaam een godsgeschenk is en volledig is afgestemd bij de missie die je op aarde wenst te vervullen.

Herinneringen gaan niet alleen terug in deze tijd, maar bevatten de ervaringen van vele levens die vertellen over verworven gaven en talenten. Het is de kracht van hun samenwerking die transformatie mogelijk maakt en die je zegent door persoonlijke groei.

 

Je ziel is een vaste waarde, die je gaat waarderen zodra je naar je lichaam luistert en accepteert wat die twee-eenheid je te vertellen heeft. Verlangens zijn fluisteringen van de ziel, die je iets wijs wil maken die anders is dan wat je verstandelijk als waarheid hebt aangenomen. Deze fluisteringen willen je in beweging brengen om verworven krachten te ontdekken, zodat je die krachten in je huidige leven kunt gebruiken om je dromen vorm te geven. Een verlangen wordt geïnspireerd door je ziel en via gevoelens door het lichaam uitdrukking aan gegeven, waardoor het leven een persoonlijke ervaring wordt die alleen op jouw bewuste groei betrekking heeft.

 

Als mens ben je meer dan alleen een lichaam. Je bent ten dele sterfelijk, maar door je verbeelding onbeperkt in je bewegingsvrijheid. Je onsterfelijke deel is tijdloos en grenzeloos. Alle mogelijk- en onmogelijkheden zijn als kracht verenigd in je lichaam. Jouw verschijningsvorm is de manifestatie van je onsterfelijke natuur op aarde. Je lichaam is als de fysieke verschijning van je essentie, ingenieus en zelfredzaam, met het vermogen zichzelf te helen.

 

Wanneer je stopt om het leven te beoordelen en de wereld te zien zoals je denkt, kom je in beweging en zal elke verandering je een nieuw besef geven. Wat je ziet is een momentopname en niet de volledige waarheid. De illusie van dat moment is de vaststelling van een waarheid. Zodra je de illusie bewust wordt, komt er vanuit het niets een verlangen naar die volledigheid van het leven. Dit niets is de stilte, het donker van de leegte, waar een nieuwe werkelijkheid op je ligt te wachten.

Uit het boek: 'De zoektocht naar een visioen'1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page