top of page
  • Writer's pictureTerra Nova

Aartsengel Michael

 


 


Geen enkel strijdtoneel heeft winnaars, daar iedere strijd vergezeld wordt door verlies. De echte winnaars zijn degenen die het strijdtoneel verlaten en contact zoeken met hun oorspronkelijke bron van kracht.

 

Ware kracht manifesteert zich zonder strijd en daarom biedt Aartsengel Michael hulp aan degenen die ten onrechte zijn beschuldigd, door alles in zijn recht te trekken, waardoor alle betrokken partijen hier invloed van ondervinden. Op de afbeelding staat Michael afgebeeld met het zwaard van rechtvaardigheid en de Heilige Graal. Wie durft te drinken van de beker der waarheid wordt gezegend, want als strijd verdwijnt rest ons niets anders dan de waarheid. Hierdoor krijg jij en alle betrokken partijen de mogelijkheid om verandering aan te brengen.

In de periode dat ik me afstemde op Aartsengel Michael zag ik een lichtwezen, niet met een zwaard, maar met de graal. Hij goot de vloeistof die in de graal aanwezig was in de beker van de mens en het is aan de mens om dit als een geschenk te ontvangen en te consumeren, ongeacht de gevolgen hiervan. Hemelse rechtvaardigheid staat niet voor gerechtigheid zoals de mens denkt dat het hoort te zijn. Aartsengel Michael biedt oplossingen die voor alle betrokken partijen het beste zijn. Als mens heb je dan de keuze om deze beker te consumeren, of ze voorbij te laten gaan en in strijd te blijven zitten met jezelf en een ander. In deze periode zag ik een Cherubijn, die met helderwit licht, het vuur van Goddelijk licht, alles verbrandde wat er niet meer hoorde te zijn. Deze interventie komt enkel bij zwaar vergrijp en beschuldigingen, die niet in overeenstemming zijn met de waarheid en niet alleen de mens pijn veroorzaakt maar ook een rechtstreekse aanval is op de lichtwereld. De Cherubijnen zullen zich zelden manifesteren voor de mens en dit betekent dan ook dat hemelse gerechtigheid zal geschieden, ongeacht of het slachtoffer zich hiervan bewust is of niet. Het Goddelijke beschermd iedereen die vanuit zuiverheid handelt.

Aartsengel Michael is één van de meest aangeroepen aartsengelen en vertegenwoordigt het witte en het blauwe licht van visie en helderheid (zwaard), waarheid, mededogen en oprechtheid. De ziel is onsterfelijk maar kan aangetast worden door energetische projecties van een lager trillingsniveau. Deze projecties zijn niet nodig voor onze groei en Aarsengel Michael zorgt er dan ook voor dat ze uit je energie verwijderd worden.  Hij helpt je om de banden met het verleden te verbreken.


Aartsengel Michael is de Goddelijke verpersoonlijking van rechtvaardigheid en bemiddeling in zake strijd, macht en onmacht die niet uitgevochten dient te worden.  

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page